REGULAMENTUL OFICIALAL COMPETIȚIEI “Cupa Campus”

Perioada de desfășurare a activității: 14 Septembrie 

ART. 1 – ORGANIZATORUL 

1.1. Organizatorul competiției cu premii “Cupa Campus“ (in continuare „Competiția”) este societatea Brand Food Society SRL, cu sediul in localitatea Brasov, Strada Varful cu Dor, nr 9, bloc D8, ap.23, judet Brasov, Romania, avand Număr de înregistrare la O.R.C. J08/420/2018, Cod unic de înregistrare 38900778, reprezentata legal de dl. Alexandru Vitalariu in calitate de Administrator, denumită în continuare „Organizatorul”.

1.2. Competiția se va desfășura conform prevederilor prezentului regulament (denumit în continuare „Regulamentul”), acesta fiind obligatoriu pentru toţi participanții. 

1.3. Prin participarea la această Competiție, Participantul declara ca a fost informat despre conținutul regulamentului și ca își exprimă acordul pentru participare. Participanții se obligă să respecte și să se conformeze tuturor termenilor, condițiilor şi prevederilor prezentului Regulament. 

1.4. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, fără o informare prealabilă. Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica și/sau completa Regulamentul, precum și dreptul de a suspenda și/sau înceta și/sau întrerupe desfășurarea Competiției. Orice modificare/completări aduse prevederilor acestui Regulament vor fi cuprinse în acte adiționale și vor fi comunicate către public prin publicarea lor pe website – cupa.coresibusinesscampus.ro.

1.5. Validarea câștigătorilor și oferirea premiilor revine Organizatorului.

ART. 2 – DURATA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE A COMPETIȚIEI 

2.1. Competiția este organizată și se desfășoară in parcul de birouri Coresi Business Park, aflat la adresa Strada Turnului nr 5, Brasov, in zona aleea pietonala, Cladirea Principala – Corp Central-Administrativ.

Competiția “Cupa Campus“ se va desfășura în perioada 14 septembrie 2019.

ART.3 – REGULAMENTUL OFICIAL AL COMPETIȚIEI “Cupa Campus“

3.1. Regulamentul oficial al Competiției “Cupa Campus“

este disponibil oricărui solicitant, în mod gratuit, pe întreaga durată a Competiției, în oricare dintre următoarele modalități: 

· la receptia de la sediul administrativ, Corp Central Administrativ, aflat la adresa Strada Turnului nr 5; 

· pe website-ul cupa.coresibusinesscampus.ro

· în urma unei solicitări online trimise la adresa email a Organizatorului office@grindesign.ro;

3.2. Potrivit liberei decizii a Organizatorului, Competiția poate fi mediatizată în scopul informării publicului, inclusiv prin intermediul unor materiale publicitare și/sau cu rol informativ. Informațiile pe care astfel de materiale le pot conține vor fi interpretate în conformitate cu prevederile prezentului Regulament. 

ART. 4 – DREPTUL DE PARTICIPARE 

4.1. Se pot înscrie în vederea participării la Competiție numai persoanele fizice („Participanții”) care sunt angajati in cadrul companiilor cliente Coresi Business Park, descrise in Anexa 1 și care, la data începerii competiției, au împlinit vârsta de 18 ani. 

Participarea la aceasta competitie va fi pe propria raspundere conform fisei de participare pe propria raspundere in cadrul competitiei. Disponibila pe website-ul competitiei, aceasta fisa va fi completata, semnata si adusa in dimineata evenimentului.

4.2. Nu pot participa la competiție următoarele categorii de persoane: 

· angajații societatilor implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea competiției, precum si rudele acestora (copii/părinți, frați/surori, soț/soție)

· persoanele fizice implicate în realizarea activităților legate de organizarea și desfășurarea competiției sau rudele acestora (copii/părinți, frați/surori, soț/soție) 

4.3. Nu pot participa la competiție persoanele care nu completează câmpurile formularului aferent înscrierii (disponibil online pe website-ul competitiei) în competiție si care nu isi dau acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul inscrierii in competiție si derularii competiției.

4.4. Se pot inscrie la aceasta competitie doar echipe de cate 6 membri – aceasta regula fiind obligatorie pentru a putea respecta o buna desfasurare a activitatii sportive.

ART. 5 – PREMIILE ȘI PROCEDURA DE ACORDARE A PREMIILOR 

5.1. Premiile competiției sunt următoarele:

Nume premiu Descriere Cantitate Valoare
Premii  Echipa castigatoare/locul 1  1946 lei


Valoarea totala a premiului pentru locul 1 este de 946 lei.

5.2. Desemnarea câștigătorilor premiilor mentionate la art. 5.1.2 se va face prin joc, echipa castigatoare la finalul competitiei va fi cea care se va impune din punct de vedere sportiv (va castiga) fata de celelalte echipei conform grilei de joc. Sistemul de joc este unul eliminatoriu, compus din grupe de echipe, fiecare echipa avand 6 membri.

5.3. In cazul in care un posibil castigator nu si-a dat acordul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal in scopul inscrierii in competiție, derularii competiției, validarii castigatorului, atribuirii premiului, precum si inmanarii premiului, acesta va fi invalidat pe motiv ca nu poate fi contactat.

ART 6 MECANISMUL COMPETIȚIEI

6.1. Condiții privind înscrierea validă în competiție 

Pentru participarea validă la competitie este necesară îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiții: 

(1) Participantul trebuie să aibă drept de participare potrivit prevederilor Art. 4 de mai sus.

(2) Angajatii companiilor chiriase Coresi Business Park pot participa la competiție prin completarea formularului aferent competiției “CUPA CAMPUS”, de pe website-ul acesteia..

Premiul va fi oferit echipei castigatoare dupa meciul din finala, in cadrul festivitatii de premiere.

Premiile se vor acorda echipei câștigătoare în funcție de rezultatul final, fără a exista posibilitatea ca un client să aleagă unul din premii.

Regulamentul este disponibil pe pagina de web – Cupa Campus cupa.coresibusinesscampus.ro odata cu respectarea condițiilor solicitate ce sunt prevăzute la Art. 7.1 de mai jos.

(3) Participarea se va face exclusiv în perioada competitiei menționate la Art. 6.2.1. de mai jos. 

6. 2 Modalități de înscriere la “ Cupa Campus”.

6.2.1. Competitia sportiva “ Cupa Campus”.

se va desfășura în 14 septembrie timp în care participanții pot participa la prin completarea formularului aferent pe website-ul cupa.coresibusinesscampus.ro/inscrie-echipa, avand câmpurile cu date de contact: Numele persoanei care inscrie echipa, Telefonul acestuia pentru a putea valida inscrierea, numele echipei si componenta acesteia. 

6.2.2. Echipament.:
a) este acceptata folosirea incaltamintei cu talpa plata, fara crampoane de iarba naturala;
b) este interzis ca jucatorii sa poarte in timpul meciurilor cercei, inele, bratari sau orice alte accesorii care pot provoca accidentari;
c) in cazul in care echipele prezinta echipament de culori asemanatoare, prin tragere la sorti, una din echipe are obligatia de a folosi vestele de departajare puse la dispozitie de organizatori;
d) portarul are obligatia de a purta tricou de culoare distincta fata de coechipieri, adversari si arbitri;
e) pentru ca arbitrii si organizatorii sa ii recunoasca titulatura, jucatorul desemnat capitan de echipa este obligat sa poarte o banderola pe mana stanga;
f) tricourile jucatorilor vor fi numerotate, fiind interzisa schimbarea tricoului intre 2 jucatori pe durata unui meci.

Timpul de joc:
a)
 un meci se desfasoara pe o durata de 10 de minute, cu timp de incalzire;
b) 
timpul regulamentar de 10 de minute va fi cronometrat cu ajutorul tabelei de marcaj, fara a fi intrerupt la fragmentarile de joc, urmand sa fie prelungita  in cazul in care este nevoie de catre arbitrul partidei;


Prelungirile dictate de arbitru nu pot fi contestate , fiind la latitudinea acestuia sa dicteze durata timpului suplimentar al meciului.
In cazul unei probleme tehnice, cronometrarea timpului de joc devine exclusiv sarcina arbitrului.
c)
 daca rezultatul unei partide cu caracter eliminatoriu sau de baraj, este egal la finalul meciului, acesta va continua cu o repriza de prelungiri de 5 minute;
d) in prelungiri nu va functiona “Regula Golului de aur”;
e) daca si dupa repriza de prelungiri scorul se mentine egal, se va trece la executarea loviturilor de departajare; in acest caz, se executa o serie de 3 lovituri de echipa;
f) in cazul in care egalitatea se mentine, se continua cu serii de cate o lovitura;
g) executantii loviturilor de departajare trebuie sa fie diferiti si se vor repeta numai dupa ce toti cei 6 jucatori desemnati de echipa au executat cate o lovitura;
h) daca rezultatul unui meci din grupe este egal, se vor executa lovituri de departajare;
i) sistemul de joc in grupe este tot de tipul eliminatoriu

j) Echipa 1 din grupa va juca impotriva echipei 2 din grupa, iar echipa 3 impotriva echipei 4. Castigatoarele din grupe vor juca intre ele, dupa care vor fi semi-finale si finala.

Schimbarile:
a)
 pe parcursul meciului, este permis un numar nelimitat de schimbari;
b) un jucator deja inlocuit poate reintra pe teren in locul unui alt jucator, schimbarea putandu-se petrece atat cand jocul este oprit, cat si in timpul acestuia, insa numai prin dreptul zonei de inlocuire prestabilita de organizator;
c) orice jucator poate lua locul portarului, insa doar in cazul in care jocul este oprit si cu conditia sa imbrace tricoul distinctiv;
d) pe banca de rezerve iau loc numai jucatorii de pe foaia de joc

Portar:
a) reluarea jocului de la propria poarta se va face numai de catre portar, prin aruncarea mingii cu mana in afara suprafetei de pedeapsa;
b) daca aceasta conditie nu este indeplinita, se va repeta repunerea mingii în joc;
c) portarul poate retine mingea in maini timp de cel mult 5 secunde;
d) in cazul unei pase primite de la un coechipier, daca portarul atinge mingea cu mainile, se va dicta lovitura libera indirecta de pe linia ce delimiteaza suprafata de pedeapsa;
e) portarul poate fi inlocuit cu orice alt jucator cu drept de joc care ii va prelua atributiile si care este obligat sa poarte un tricou de culoare distincta (vezi 1).

Lovitura de incepere:
a) se executa numai la fluierul arbitrului, in cel mult 5 secunde, cu pas inainte, doar daca toti jucatorii se afla in propria suprafata de teren;
b) este permisa inscrierea unui gol prin executarea directa a loviturii de incepere.

Lovitura de la margine:
a) se executa cu piciorul in cel mult 5 secunde de la fluierul arbitrului, din apropierea locului in care mingea a parasit suprafata de joc;
b) mingea va fi repusa doar de pe linia sau din spatele liniei ce delimiteaza terenul de joc;
c) adversarii trebuie sa respecte distanta minima de 5 metri fata de pozitia mingii;
d) nu este permisa inscrierea unui gol direct din aut, in acest caz jocul urmand a fi reluat de echipa adversa printr-o lovitura de la poarta;
e) este permisa inscrierea unui gol direct din lovitura de colţ (corner);
f) se poate executa si fara fluierul arbitrului.

Lovitura libera:
a) se executa in cel mult 5 secunde de la fluierul arbitrului;
b) in momentul executarii loviturii libere directe sau indirecte, mingea trebuie sa fie oprita;
c) adversarii trebuie sa respecte distanta minima de 5 metri fata de pozitia mingii.

Atac prin alunecare:
a) nu este permis;
b)
 excepţie face doar cazul in care niciun alt jucator nu se afla in apropierea mingii ( atunci cand atacul nu este de deposadare );
c) portarul aflat in propria suprafata de pedeapsa este autorizat sa foloseasca acest procedeu, chiar si in cazul unui contact cu adversarul, insa cu conditia sa nu comita o greseala din neglijenta, o imprudenta sau un exces de combativitate;
d) in functie de duritatea atacului, procedeul poate fi sanctionat cu avertisment verbal, cartonas galben sau eliminare directa.

Lovitura de pedeapsa / departajare:
a) se executa in cel mult 5 secunde de la fluierul arbitrului;
b) se acorda ca urmare a unei infractiuni comise in suprafata de pedeapsa sau pentru a departaja doua echipe aflate la egalitate la sfarsitul timpului regulamentar de joc;
c) se va executa de la linia de 7m;
d) inaintea executarii, in interiorul suprafetei de pedeapsa se accepta doar prezenta portarului, jucator care are obligatia de a se poziţiona pe linia portii ai de a ramane pe aceasta linie in timpul executiei.

Faulturile repetate – acordarea loviturii de pedeapsa :
a) daca una dintre echipe va comite 6 faulturi durata meciului sau alte infractiuni sanctionate cu lovitura libera directa ( hent, s.a.), aceasta va fi penalizata cu o lovitura de pedeapsa, de la 9m imediat dupa comiterea celui de-al 6-lea fault, urmand ca pana la sfarsitul meciului sa fie penalizata cu lovitura de pedepsa pentru fiecare fault comis;
b) infractiunile sanctionate cu lovitura libera indirecta nu vor fi contorizate (obstructie, joc periculors, s.a.).

Cartonase galbene si rosii
a)
 un jucator sanctionat cu cartonas galben va fi eliminat pentru 2 minute, putand intra in teren imediat dupa expirarea celor 2 minute.
b) un jucator care primeste cartonas rosu nu va avea drept de joc pentru restul partidei, iar echipa va juca in inferioritate numerica timp de 5 minute.

6.2.2. Orice încercare de fraudare se va solda cu eliminarea participantului/participanților în cauză din Competitie, fără ca Organizatorul să fie obligat să-i anunțe pe cei invalidați, în prealabil. 

6.2.4 Organizatorul își rezervă dreptul de a întreprinde verificări în baza de date a competiției pentru a preveni eventuale tentative de fraudare. 

ART. 7 – CONDIȚII DE VALIDARE 

7.1 Condiții de validare a participării

Pentru ca o participare să fie luată în considerare în competiție, aceasta trebuie să îndeplinească următoarele condiții: 

· Participantul să îndeplinească dreptul de participare de la Art. 4

Participantul trebuie să completeze formularul de înscriere in competitie, sa prezinte legitimatia de angajat si/sau o carte de identitate in ziua competitiei, inainte de inceperea meciului, sa semneze fisa de participare pe proprie. Aceasta fisa va fi disponibila in dimineata evenimentului si se va semna de catre fiecare participant.

ART. 8 – PREMII ACORDATE 

8.1 Numărul total de premii este conform stocului descris în articolul 5.1

ART. 9 – TAXE ȘI IMPOZITE 

9.1 Organizatorul se obligă să rețină și să vireze impozitul datorat pentru veniturile constând în premiile acordate câștigătorilor cu cetățenie română în conformitate cu prevederile art. 77 alin (4) din Codul Fiscal aprobat prin legea 571 din 22/12/2003, cu modificările și completările ulterioare. 

ART 10 – LIMITAREA RĂSPUNDERII 

10.1 Organizatorii sunt îndreptățiți să ia toate măsurile necesare în caz de tentative de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea acestei competiții. 

10.2 Organizatorii Competiției nu vor avea nicio răspundere și nu vor putea fi implicați în niciun litigiu legat de deținerea sau de proprietatea asupra ambalajelor promoționale cât și în ceea ce privește eventualele cheltuieli suplimentare suportate de către Participant în legătură cu această competiție, excepție făcând cele prevăzute de OG99/2000 aprobată prin legea nr. 650/2002. 

10.3 În eventualitatea unei dispute asupra validității unei intrări în cadrul acestei promoții, decizia Organizatorului este definitivă. 

10.4 Organizatorii nu își asumă responsabilitatea pentru: 

1. Imposibilitatea unui câștigător de a intra în posesia premiului dorit; 

2. Reclamațiile referitoare la premiul câștigat, ulterioare momentului semnării procesului verbal de predare-primire nu vor fi luate în considerare de către Organizator;

3. Participanții acceptă cu titlu definitiv toate deciziile adoptate de Organizator în privința câștigătorilor, precum și a calendarului ulterior al competiției sau a altor schimbări legate de implementarea acesteia. Organizatorul are dreptul de a descalifica orice participant care nu respectă regulile competiției sau în privința căruia există dovezi de comportament incorect sau de sabotaj de orice tip la adresa competiției. Participanții vor pune la dispoziția Organizatorului datele de contact relevante (numele, prenumele, adresa și numărul de telefon mobil) în vederea extragerii și validării premiilor.

4. Orice problema legata de probleme fizice (lovituri sau altele) pe care le-ar putea suferi participantii la aceasta competitie. Organizatorul va pune la dispozitie personal medical calificat care va putea interveni in cazul unor lovituri minore. Pentru alte afectiuni ascunse sau alte probleme legate de unele posibile accidente, organizatorul nu are niciun fel de responsabilitate. 

ART. 11 – PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

11.1. Brand Food Society SRL prelucrează în calitate de operator datele cu caracter personale furnizate de participanți în conformitate cu prevederile Regulamentului nr. 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date (denumit, în continuare în prezenta secțiune “Operatorul”).

11.2. În cadrul competiției, Operatorul va colecta de la participanți următoarele categorii de date cu caracter personal:

(i) nume;

(ii) prenume;

(iii) telefon;

(iv) semnatura.

11.3. Datele cu caracter personal ale participanților la competiție vor fi prelucrate de către Operator în vederea:

(i) organizării și desfășurării competiției;

(ii) desemnării și validării câștigătorilor;

(iii) atribuirii premiilor și îndeplinirii obligațiilor fiscale și financiar contabile ale Operatorului.

11.4. Datele vor fi prelucrate în temeiul consimțământului și/ sau al interesului legitim, prin acceptarea de către persoana vizată a Regulamentului.

11.5. Datele cu caracter personal colectate în cadrul competiției de către Operator vor fi dezvăluite angajaților și colaboratorilor Organizatorului, precum și autorităților, în cazurile în care Operatorul trebuie să respecte obligațiile impuse de legislația în vigoare.

11.6. Datele cu caracter personal ale participanților declarați necâștigători vor fi stocate de către Operator timp de 1 de zi de la încheierea competiției. Datele cu caracter personal ale câștigătorilor, vor fi stocate de către Operator conform prevederilor legale aplicabile în materie financiar-contabilă, respectiv 10 (zece) ani de la data încheierii exercițiului financiar în care a avut loc plata impozitului din premii. La expirarea perioadei de stocare a datelor cu caracter personal, Operatorul va șterge/distruge aceste date de pe mijloacele de prelucrare si stocare. Datele cu caracter personal ale necâștigătorilor vor fi distruse în termen de 1 zi de la încheierea competitiei, ele nefiind utilizate în niciun alt scop, până la momentul distrugerii acestora.

11.7. În vederea asigurării unei prelucrări echitabile și transparente, Operatorul asigură participanților, pe durata competiției, următoarele drepturi:

(i) dreptul de retragere a consimțământului cu privire la prelucrare, în orice moment, fără ca aceasta să afecteze legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia;

(ii) dreptul de a solicita accesul la datele cu caracter personal;

(iii) dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal;

(iv) dreptul de a solicita ștergerea datelor cu caracter personal

(v) dreptul la restricționarea prelucrării;

(vi) dreptul de a se opune prelucrării, exceptând cazul în care dispoziții legale prevăd contrariul;

(vii) dreptul la portabilitate a datelor;

(viii) dreptul de a depune o plângere adresată Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Desemnarea câștigătorilor competiției se va face prin mijloace automate de prelucrare a datelor cu caracter personal, fără intervenție umană.

Participanții își pot exercita drepturile menționate anterior printr-un email la adresa office@grindesign.ro sau cu o cerere adresata Organizatorului la adresa: localitatea Brasov, Strada Varful cu Dor, nr 9, bloc D8, ap.23, judet Brasov. 

11.8. Operatorul se obligă să implementeze măsuri tehnice și organizatorice adecvate în vederea asigurării unui nivel de securitate corespunzător datelor cu caracter personal aparținând participanților la competiție. Prin participarea la competiție, participanții își exprimă acordul cu privire la furnizarea datelor cu caracter personal către Operator și/ sau societățile comerciale implicate în organizarea prezentei competiții, în scopul includerii acestor date cu caracter personal în baza de date a Operatorului, în scopul participării la competiție, identificării si validării ca și câștigător, înmânării și primirii premiului.

ART. 12 – ÎNCETAREA / ÎNTRERUPEREA COMPETIȚIEI. FORȚA MAJORĂ 

12.1 Promoția poate înceta înainte de împlinirea perioadei prevăzute în cazul producerii unui eveniment ce constituie forță majoră, inclusiv în cazul imposibilității Organizatorului, din motive independente de voința sa, de a asigura desfășurarea în bune condiții a competiției. 

12.2 Forța majoră înseamnă orice eveniment care nu poate fi prevăzut, controlat sau remediat de către Organizator, inclusiv imposibilitatea Organizatorului din motive independente de voința sa și a cărui apariție îl pune pe acesta din urmă în imposibilitatea de a-și îndeplini obligațiile asumate prin Regulament. 

12.3 Promoția poate înceta înainte de împlinirea perioadei stabilite ori poate fi suspendată oricând în baza liberei decizii a Organizatorului, cu condiția că acesta să comunice în prealabil o astfel de situație. 

ART. 13 – LITIGII 

13.1 Eventualele litigii apărute între Organizator și Participanți cu privire la orice aspect legat de desfășurarea competiției se vor soluționa pe cale amiabilă, iar în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluționate în instanțele judecătorești române competente din municipiul București. 

13.2 Eventualele reclamații legate de derularea competiției se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data anunțării publice a câștigătorilor. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamație. 

se pot trimite pe adresa Organizatorului în termen de maxim 10 zile lucrătoare de la data anunțării publice a câștigătorilor. După expirarea acestui termen, Organizatorul nu va mai lua în considerare nicio reclamație. 

ART. 14 – ALTE CLAUZE 

14.1 Deciziile Organizatorului privind promoția sunt finale și aplicabile tuturor Participanților. 

14.2 Premiile neacordate sau nerevendicate pentru o perioada mai mare de 1(una) luna vor rămâne în posesia Organizatorului care poate dispune liber de acestea în maniera pe care o va considera necesară sau potrivită intereselor sale. 

14.3 Prin participarea la competiție, participanții sunt de acord să respecte regulile și alte condiții stabilite de regulamentul oficial al competiției. 

14.4 Organizatorul este îndreptățit să ia toate măsurile necesare în caz de tentativă de fraudă a sistemului, abuz sau orice alte tentative care ar putea afecta imaginea sau costurile pe care le implică organizarea și desfășurarea competiției.

Actul s-a tehnoredactat si autentificat in 1 exemplar original, la sediul Societatii Profesionale Notariale AUTENTIC din Brasov, str. I. Maniu nr. 59, care a ramas in arhiva biroului si in 4 (patru) duplicate din care 3 (trei) duplicate s-au eliberat parți si 1(unu) duplicat pentru arhiva biroului notarial.

Organizatorul:

                              Brand Food Society SRL

                              Prin Administrator,

                                 Vitalariu Alexandru 

-autentificarea pe pagina urmatoare-